Об Организации Деятельность Новости Анонс Культура Библиотека Видеотека Контакты
   
 
RUS  MDA
Навигация
ГлавнаяОб Организации Программное заявлениеДеятельность АнонсНовости Произвол работодателейЮридическая консультация КультураБиблиотека Видеотека Ссылки Обратная связь Подписка Контакты WebMoney кошелек организации: Z852093458548
 
Календарь
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Популярные статьи
 
Наш опрос
 
Архив новостей
Февраль 2024 (2)
Январь 2024 (1)
Ноябрь 2023 (1)
Октябрь 2023 (2)
Август 2023 (1)
Июль 2023 (2)
 
\'Красное
 
» » 19 Iunie 17.00 Piata Marii Adunari Nationale. Muncitori din toate țările, uniți-vă!

Новости rezistenta.info : 19 Iunie 17.00 Piata Marii Adunari Nationale. Muncitori din toate țările, uniți-vă!
автор: admin 17-06-2022, 22:27

19 Iunie 17.00 Piata Marii Adunari Nationale.

Muncitori din toate țările, uniți-vă!
Contra blocurilor militare, pentru neutralitate!

În ultimii 30 de ani, nu este prima dată când în Moldova cei de la guvernare  cochetează cu diverse tipuri de blocuri (economice, politice, militare) pentru a obține, în cea mai mare parte, beneficii personale. Nu suntem împotriva muncitorilor din SUA, Rusia, Ucraina, România sau UE. Suntem solidari cu toți muncitorii oprimați de oligarhii moderni. Criza economică este observată în întreaga lume și nu ai cum să scapi de ea: deoarece corupția, restricționarea libertății de exprimare și creșterea prețurilor înfloresc peste tot. Desigur, nu este o figură politică specifică care este de vină pentru situația actuală, ci capitalismul, din cauza contradicțiilor agravate ale acestui sistem în sine, pe care nici Sandu, nici Putin, nici Biden și Zelensky, nici "partenerii" lor occidentali sau estici nu sunt capabili să le rezolve. Capitaliștii sunt cei care nu pot continua să facă comerț profitabil pentru ei înșiși, care își împing acoliții de la putere să folosească mașina militară pentru a depăși consecințele acestor contradicții, dintre care principala este contradicția dintre muncă și capital. Voința capitaliștilor de a face comerț profitabil pentru ei înșiși îi obligă să acționeze în mod corespunzător, iar Sandu, Putin, Biden sau Zelensky și Macron sunt marionetele lor, care dansează așa, precum lor le este prescris. S-a ajuns la situația, când oligarhii ruși nu mai puteau face comerț profitabil pentru ei, așa, cum își doreau, precum și cei ucraineni și, de la începutul războiului, oligarhii din UE.

Există două modalități de a ieși din această criză. Sau, așa cum propun ei, declanșând un război, distrugând sau confiscând o parte din producția unui concurent, luându-i o parte din profituri, luând o parte din teritoriile sale împreună cu forța de muncă, mânând muncitorii într-un masacru fratricid, folosind naționalismul, diferențele lingvistice sau culturale pentru a-i dezbina pe muncitori, pentru a nu -i lăsa să se adune în jurul intereselor lor de vitale. Fiindcă toate părțile acestui conflict, care în mod evident, sunt mai mult decât două, sunt oligarhi care luptă cu mâinile altcuiva în beneficiul lor, iar acest beneficiu nu are nimic comun cu interesele muncitorilor din aceste țări, acest beneficiu este beneficiul de a profita de viața lor, de munca lor. Știți cu toții că inflația în Moldova este deja la 30%, a fost provocată o creștere rapidă a prețurilor pentru literalmente totul - așa că oligarhii, care reprezintă o minoritate absolută a societății, au pus deja mai mult decât toate costurile guvernării lor pe umerii noștri.

Dar există o altă cale cardinală, care va pune capăt pentru totdeauna oligarhilor, care dezlănțuie în mod repetat războaie între popoare de dragul profiturilor lor: naționalizarea, adică revenirea la proprietatea statului asupra tuturor întreprinderilor semnificative ale Republicii! Și nu numai în Moldova, ci și în alte țări. Și pentru aceasta, toți muncitorii din diferite țări trebuie să se unească. De aceea, sloganul nostru principal este: muncitori din toate țările, uniți-vă pentru o lume nouă fără capitalism!

De asemenea, sloganurile noastresunt: respectați-vă legile! Pentru rechemarea deputaților de către alegători! CAPITALISM = război! Împotriva blocurilor militare, pentru neutralitate! Jos NATO!
Jos dictatura capitalului!

Facebook: Красный клин / Pana Rosie
Вконтакте: Красный клин / Pana Rosie.



 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Другие новости по теме:

  • Afară cu toți "eurointegratorii", indiferent de culoarea lor!
  • Declaraţia Conferinţei Mondiale Deschise - Alger 27-28-29 noiembrie 2010
  • Nazarenco Evgheni - candidatul muncitorilor!
  • "Nu referendumului! Da - luptei de clasă!"
  • Acţiunea de protest nelimitată a muncitorilor la Chişinău!


  • Комментарии (0)   Напечатать
     
     
     
    Авторизация
     
    Видео ролики
    {videolist}
     
    Новости партнеров
    XML error in File: http://rkrp-rpk.ru/component/option,com_rss_stok/id,9/
    XML error: Opening and ending tag mismatch: hr line 5 and body at line 6

    XML error in File: http://krasnoe.tv/rss
    XML error: StartTag: invalid element name at line 1

     
     
    сopyright © 2010 RezistentaАвтор Atola