Об Организации Деятельность Новости Анонс Культура Библиотека Видеотека Контакты
   
 
RUS  MDA
Навигация
ГлавнаяОб Организации Программное заявлениеДеятельность АнонсНовости Произвол работодателейЮридическая консультация КультураБиблиотека Видеотека Ссылки Обратная связь Подписка Контакты WebMoney кошелек организации: Z852093458548
 
Календарь
«    Сентябрь 2022    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
 
Популярные статьи
 
Наш опрос
 
Архив новостей
Июнь 2022 (2)
Апрель 2022 (3)
Март 2022 (4)
Январь 2022 (2)
Декабрь 2021 (1)
Октябрь 2021 (2)
 
\'Красное
 
» » Şomajul din spaţiul monedei unice a înregistrat un nou record

Новости rezistenta.info : Şomajul din spaţiul monedei unice a înregistrat un nou record
автор: admin 9-01-2013, 18:58

Şomajul din spaţiul monedei unice a înregistrat un nou record


Situaţia economică din zona euro nu dă semne de îmbunătăţire, iar acest lucru se reflectă pe piaţa muncii. Şomajul din spaţiul monedei unice a înregistrat un nou record, conform ultimelor date ale agenţiei europene de Statistică, Eurostat.

Conform datelor Eurostat, 12 la sută dintre locuitorii spaţiului monedei euro sau aproape 19 milioane de oameni nu au avut un loc de muncă în noiembrie 2012. Cea mai mare rată a şomajului, de 27 la sută, a fost înregistrată în Spania, ţară împotmolită într-o recesiune profundă. Pe locul doi s-a clasat Grecia cu un nivel de 20 la sută. La polul opus se află Germania cu 5,4 la sută şi Austria, unde nivelul şomajului este de doar 4,5 la sută.

Cât piveşte numărul şomerilor în Uniunea Europeană, acesta a rămas neschimbat. În total, 26 de milioane de europeni nu lucrează. Despre măsurile pentru crearea locurilor de muncă, dar şi pentru stimularea creşterii economice în zona euro, au vorbit astăzi cancelarul german, Angela Merkel, şi premierul grec, Antonis Samaras, aflat într-o vizită la Berlin.

"Vom vorbi despre situaţia din Europa, deoarece trebuie convenită o coordonare politică puternică până în iunie 2013. Încă este foarte mult de lucru", a declarat cancelarul german de stat, Angela Merkel.

Deşi întrunirea celor doi lideri europeni a avut loc cu uşile închise, Angela Merkel şi Antonis Samaras au făcut câteva declaraţii pentru presă. Premierul Greciei a vorbit despre faptul că ţara sa depune eforturi enorme, ca să iasă din criză.

"Încercăm să recâştigăm încrederea cetăţenilor europeni şi a pieţelor financiare. Am implementat numeroase măsuri şi noi legi, pentru a garanta că facem tot ce ne stă în puteri", a subliniat prim-ministrul Greciei Antonis Samaras.

La rândul său, Angela Merkel a lăudat străduinţa Guvernului de la Atena de a reduce datoria mare a Greciei, prin măsuri dure de austeritate. Criza din Grecia, dar şi din zona euro, în general, a fost abordată şi de Forumul Economic Mondial în raportul Riscuri Globale 2013. Conform specialiştilor, instabilitatea din această regiune va afecta perspectivele la nivel internaţional, iar riscul unui eşec financiar nu poate fi eliminat în totalitate. În afara de aceasta, o altă ameninţare majoră asupra economiei mondiale reprezintă catastrofele naturale.

video >>>


 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Другие новости по теме:

 • Problema laicităţii în cadrul statului român
 • Ceferiştii ameninţă cu greva generală şi cer „salvarea“ CFR Marfă
 • Conferinta muncitoreasca de la Madrid din data de 10 noiembrie 2012
 • Usatâi la raport: Ministrul sănătăţii a fost audiat astăzi de parlament
 • Declaraţia Conferinţei Mondiale Deschise - Alger 27-28-29 noiembrie 2010


 •   Напечатать
   
   
   
  Авторизация
   
  Видео ролики
  {videolist}
   
  Новости партнеров
  XML error in File: http://rkrp-rpk.ru/component/option,com_rss_stok/id,9/
  XML error: Opening and ending tag mismatch: hr line 5 and body at line 6

  XML error in File: http://krasnoe.tv/rss
  XML error: StartTag: invalid element name at line 1

   
   
  сopyright © 2010 RezistentaАвтор Atola