RUS  MDA
WebMoney : Z852093458548
 
«     2022    »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
 
 
 
2022 (2)
2022 (3)
2022 (4)
2022 (2)
2021 (1)
2021 (2)
 
\'Красное
 
» » Zeci de angajati ai Cailor ferate risca sa-si piarda locul de munca

rezistenta.info : Zeci de angajati ai Cailor ferate risca sa-si piarda locul de munca
: admin 26-01-2013, 22:34

Zeci de angajati ai Cailor ferate risca sa-si piarda locul de munca


prime.mdZeci de angajaţi ai Căilor ferate riscă să-şi piardă locul de muncă, după o reorganizare a instituţiei. Administraţia afirmă că mai multe departamente vor fi lichidate, iar angajaţilor li se va propune un alt serviciu. Pe de altă parte, oamenii susţin că sunt duşi de nas, iar locurile sunt vacante doar pe hârtie.

Peste 60 de de angajaţi de la Calea Ferată s-au pomenit peste noapte concediaţi şi trimişi la un alt loc de muncă. Oamenii susţin că, de fapt, sunt aruncaţi în stradă, întrucât li se propune să îndeplinească lucruri, de care nu au habar. Directorul departamentului infrastructură spune că oamenii nu vor să lucreze.

Responsabilii de la Căile Ferate recunosc că situaţia este critică. Potrivit şefului Departamentului infrastructură, traficul de mărfuri a scăzut de la 20 la 5 la sută.

Şeful de la Căile Ferate nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia. În anul trecut, Calea Ferată a plătit peste 2 milioane de euro pentru modernizarea unui tren, iar recent, ministrul Transporturilor a anunţat că urmează să fie renovate şi alte patru trenuri.

"Железная дорога Молдовы" избавится от 400 сотрудников


http://enews.md/news/view/27259/]http://en...news/view/27259

Примерно 400 сотрудникам государственного предприятия "Железная дорога Молдовы" потребуется сменить место работы в результате реорганизации предприятия.

Директор предприятия Виталие Струна сообщил, что работники не будут сокращены, но им будет предложено трудиться в других структурах учреждения.

"Сокращается одна структура предприятия "Железная дорога Молдовы", которая раньше строила дома и здания. Мы не строительное общество или министерство строительства. Многим из них это не нравится, потому что они 20 лет ничего не делали, а когда мы им говорим работать над прокладкой линий, они отказываются и устраивают шум. Трудовые договора не расторгаются, им предлагаются другим должности", - утверждает Виталие Струна.

Работники не довольны переменами на государственном предприятии. Железнодорожники говорят, что их принуждают работать в других структурах и идти на понижение зарплаты.

400 de angajaţi ai Căilor Ferate din Moldova vor trebui să-şi schimbe locul de muncă


http://tv7.md/ro/news/400-de-angajati-ai-c...unca-19985.html

În jur de 400 de angajaţi ai Căilor Ferate din Moldova vor trebui să-şi schimbe locul de muncă ca urmare a reorganizărilor care au loc la întreprindere. Directorul Vitalie Struna a declarat pentru Info-Prim Neo că angajaţii nu vor fi disponibilizaţi, dar li se va propune să muncească în alte structuri din cadrul instituţiei.

„Se reduce o structură a Căii Ferate, care pe timpuri construia blocuri, clădiri. Noi nu suntem o societate de construcţii sau un minister de construcţii. Multora din ei nu le place, fiindcă nu au făcut nimic 20 de ani şi acum, când le spunem să lucreze la instalaţia liniilor, la macaj, ei refuză şi fac zarvă. Nu se reziliază contractele, li se propun alte funcţii”, a declarat Vitalie Struna.

Angajaţii sunt nemulţumiţi de schimbările care au loc la întreprindere.


 
, . .

:

 • Protest la Bălţi de angajaţi ai Combinatului de produse alimentare
 • Angajaţii spitalului de boli infecţioase В«Toma CiorbăВ» cer demisia ministrului Usatâi
 • Nimeni nu rămâne şomer după reorganizarea spitaleolor, promite ministrul Usatâi
 • Mai puţine spitale în Capitală. IATĂ lista instituţiilor medicale care vor fi comasate
 • Obligaţi să depună cereri de demisie. 40 de angajaţi ai unei fabrici din Sângerei se tem că vor rămâne şomeri


 •  
   
   
   
   
  {videolist}
   
  XML error in File: http://rkrp-rpk.ru/component/option,com_rss_stok/id,9/
  XML error: Opening and ending tag mismatch: hr line 5 and body at line 6

  XML error in File: http://krasnoe.tv/rss
  XML error: StartTag: invalid element name at line 1

   
   
  opyright © 2010 Rezistenta Atola