RUS  MDA
WebMoney : Z292695501926
 
«     2020    »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
 
 
 
2019 (1)
2017 (2)
2017 (2)
2017 (22)
2016 (3)
2016 (1)
 
\'Красное
 
» » APEL de la muncitorii RTEC

: APEL de la muncitorii RTEC
: admin 28-04-2010, 10:12

APEL!!!


Muncitorii RTEC! Va îndemnam pe toţi la grevă generală!
Din cauza situaţiei care s-a creat în regie ultimul timp, de cînd în funcţia de director general a fost numit o rudă a primarului dl CHIRTOACA dl Morgoci.
Conducerea lui dl Morgoci a adus la aceea, ca oraşul de graba va ramîne fără transport ecologic! În parcurile de troleibuze sub garduri se aranjează rînduri din troleibuze stricate pentru repararea căror nu sunt piese. S-a făcut tot posibilul ca pasagerii В«să fugăВ» la rutiere si se îmbogăţească proprietarii rutierelor.
Întreprinderea noastră nu iesă din datorii, ce înseamnă una din doua: sau dl Morgoci nu este competent în conducerea întreprinderii, sau al doilea – dl Morgoci fura! Si în primul, şi în al doilea caz Morgoci trebuie să elibereze postul care îl ocupă, altă ieşire.
Conducerea noastră se grăbeşte să vîndă bunurile întreprinderii noastre, baza de odihnă NISTRU, profilactoriul, cantinele, spun ca nu este rentabil să le intreţină, dar să le vîndă pentru buzunarul lor este foarte rentabil! Dle Morgoci, noi deja am trecut prin asta în anii 90, jos mînele de pe bunurile noastre, nu dvs. aţi construit, şi nu dvs. li veţi vinde!
Salariul permanent îl retin, îl transferă cu ţirica şi arată spre Europa, spun că acolo leafa o primesc saptamînal . Însă dl Morgoci a uitat, că salariul nostru e departe de a cel european. Uitaţi-vă în ce hal noi lucrăm, seara ne culcăm şi nu ştim, ce va visa noaptea dl Morgoci sau cuiva din GAŞCA lui şi ce pacoste va mai născoci mîine?! În ce stare tehnică se află troleibuzele, în ce condiţii rele muncesc lucratorii noştri (lăcătuşii, taС…atorii, şoferii, personalul tehnic si alţii), iar conducerii noastre tot li se pare puţin, tot caută, cum să mai taie din venitul nostru, dar ar fi bine sa nu ne plătească de loc! În schimb, "DOMNUL" MORGOCI va chefui în restaurantul "БЕЛЫЙ ЛЕБЕДЬ" sărbătorind diferite jubilee.
Oameni buni, treziţi-vă!!! Cu aşa viteză şi aşa poftă ca la Morgoci, noi toţi degrabă ne vom pomeni afara! Cum noi vom supravieţui? Noi toţi avem familii, copii, multţ trăiesc la gazdă, toţi sunt obligaţi să achite serviciile comunale. Nu mai răbdaţi batjocora funcţionarilor nesăturaţi, dreptatea e de partea noastră! Puneţi capăt jafului şi distrugerii! Împreună noi suntem putere şi numai braţ la braţ noi vom fi în stare să facem ordine în colectivul nostru, să oprim jaful şi corupţia! Toţi care nu sunt indeferenţi de soarta întreprinderii, fiţi cu primul autobuz de serviciu la intrarea parcului său!

Pe data de 1 Mai - TOTI LA GREVA GENERALA !!! Cu respect, sindicatul „Călătorul”

Pentru informaţii: www.rezistenta.info, http://rezistenta.110mb.com, rezistenta_md@yahoo.com, tel.: 514195, 068070585

 
, . .

:

 • Iesim la vot sau iesim in strada?
 • Angajaţii spitalului de boli infecţioase В«Toma CiorbăВ» cer demisia ministrului Usatâi
 • Obligaţi să depună cereri de demisie. 40 de angajaţi ai unei fabrici din Sângerei se tem că vor rămâne şomeri
 • "Nu referendumului! Da - luptei de clasă!"
 • Всеобщая забастовка рабочих Управления Электротранспорта Кишинева


 •  
   
   
   
   
  {videolist}
   
  XML error in File: http://rkrp-rpk.ru/component/option,com_rss_stok/id,9/
  XML error: Opening and ending tag mismatch: hr line 5 and body at line 6

  XML error in File: http://krasnoe.tv/rss
  XML error: StartTag: invalid element name at line 1

   
   
  opyright © 2010 Rezistenta Atola